Schoonheidsverzorging

Gelaatsverzorgingen

Hydrospheric therapie

Actieve langdurige hydratatietherapie. Uitermate geschikt voor de behoeften van een droge en uitgedroogde of tijdelijk uitgedroogde huid. Zorgt voor een direct hydraterend en verfrissend effect, reguleert de pH van de huid en vertraagt ​​het optreden van eerste rimpels. Door de stoffen die de zogenaamde waterkanalen (AQP3) van de huid activeren, bereiken de cosmetica huidcellen, waardoor ze de verspreiding van water in de huid helpen verbeteren.

Hydrospheric light therapie 75,- EURO

 

Sakura-therapie

Therapie die de haarvaten versterkt en de immuniteit van gevoelige en allergische huiden verhoogt, met couperose en rosacea. Een echte S.O.S-therapie voor een gevoelige huid.
De belangrijkste actieve stof van de lijn, namelijk het extract van sakura bloom kalmeert de huid, versterkt de haarvaten en verhoogt de immuniteit van de gevoelige en allergische huid, evenals de huid die vatbaar is voor opgezwollen en haarvaten kapot.

Sakura therapie 95,- EURO

Acne Out-therapie

Therapie speciaal geformuleerd om de vettige, gecombineerde en acne-gevoelige huid te normaliseren. Bevat shikiminezuur voor zijn antibacteriële en vetafscheidende eigenschappen, en helpt zo een glanzend uiterlijk te elimineren. Helpt bij het voorkomen van ontstekingen, vermindert de zichtbaarheid van de poriën, reinigt en neutraliseert de groei van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne.

Acne Out-therapie 95,- EURO

Biomimetische therapie

Therapie op basis van het doorbrekende Progeline ™ -peptide voor een onmiddellijk lift- en rimpel-eliminerend resultaat. Nieuwe samenstelling werkt zowel van buiten als van binnen, stimuleert cellulaire verjonging en maakt de huid langer elastisch en soepel. De toevoeging van ADIPOFILL’IN ™ verbetert de huidstructuur en micro-sculptuur, waardoor de contouren van het gezicht worden verbouwd.

Biomimetische therapie liftingsbehandeling 75,- EURO
Biomimetische therapie sterk liftendebehandeling 95,- EURO

 

Cannabis therapie

De eerste professionele en legale biotherapie van cannabis. De natuurlijke herstelbehandeling is gebaseerd op cannabidiol en hennep- en papaverzaadolie, die allemaal de huid op 3 niveaus repareren. Cannabidiol (CBD) imiteert de functies van endocannabinoïden, die van nature in het menselijk lichaam voorkomen en ontstekingsremmende, pijnstillende en helende effecten verschaffen. Cebidiol ™ is een revolutie in CBD-producten. Dankzij de meerlagige sferen is de stof stabiel en geleidelijk aan in de huid afgegeven gedurende de dag. Hoge concentraties hennep en papaverzaadolie bieden een bron van onschatbare EFA’s, die de hydro-lipide-vacht herstellen en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. De lijn is ontworpen voor mensen met een overreactieve en disfunctionele huid waarvan de beschermende barrière en normale functies zijn verstoord.  De belangrijkste componenten van de lijn zijn: Cebidiol ™, hennepolie, olie van papaverzaad

Cannabis therapie ontstekingsremmend, pijnstillend, genezend, bij eczeem, diabetes, psoriasis, chemo en radiotherapie. 110,- EURO

PRP Rejuvenator (plasma like)

de nieuwste technologisch geavanceerde PRP-therapie met plasma-lift-effect is een non-invasieve reactie op esthetische behandelingen met bloedplaatjes-rijk plasma. Geïnspireerd door regeneratieve geneeskunde omvat de behandeling 2 signaalpeptiden, W3 Peptide en GHK-Cu, die de huid hermodelleren en de jeugdigheid herstellen. De therapie verbetert perfect de effecten van professionele dermale esthetische behandelingen en wordt speciaal aanbevolen als shockbehandeling gericht op een uitgebreide en totale verjonging van de rijpe huid met rimpels en fotogeneratie. Het wordt ook aanbevolen na invasieve ingrepen die een versnelde regeneratie vereisen. De therapie geeft spectaculaire anti-aging effecten in combinatie met andere MD estetische behandelingen.

PRP Rejuvenator (plasma like) platelet-rich-plasma huid vernieuwen en stimuleren van de celfuncties als anti-ageing 110,- EURO

 

De Basisverzorging van Evenswiss

Niemand wordt gespaard van veroudering, maar huidverouderingsverschijnselen (zoals rimpels, dehydratatie en pigmentvlekken) kunnen wel uitgesteld en zelfs grotendeels verholpen worden met diepgaande verzorging.
Het EVENSWISS® gamma met het gepatenteerde Dermatopoietin® Peptide Complex voorziet een bewezen oplossing voor huidveroudering, cellulite en haaruitval. Het volledige gamma is geschikt voor alle huidtypes, parabenenvrij en zelfs halal-gecertificeerd.
De resultaten met EVENSWISS® zijn klinisch bewezen en zichtbaar: de huid verjongt op de meest natuurlijke wijze.

Basisgelaatsverzorging voedend en liftend 61,- EURO

Make-up

Sommige mensen staan gewoon stralend op uit bed. De meesten onder ons hebben echter niet zoveel geluk

Dag make-up

Dagmake-up moet natuurlijk overkomen. Je sterke gelaatskenmerken staan in de kijker zonder de aandacht te trekken met flashy kleuren en opvallende effecten. De bedoeling van dagmake-up is dat je omgeving je een complimentje geeft over hoe goed je eruit ziet. Wanneer ze zeggen dat je mooi gemaquilleerd bent, dan is de make-up al te opvallend voor overdag.

Dag Make-Up 22,- EURO

Avond Make-up

Avond Make-up moet uitgesproken maar ook gesofisticeerd zijn om er glamoureus en stralend uit te zien.

Avond Make-up 28,- EURO

Verven Wenkbrauwen/Wimpers

Verven wenkbrauwen/wimpers 15,- EURO

Verven van de wenkbrauwen met Henna (+- 6weken) 40,- EURO

Manicure & Pedicure

Ook uw handen en voeten verdienen het om in de watten gelegd te worden!

Niets maakt een betere indruk dan mooi verzorgde handen en voeten. Laat ze daarom regelmatig onder handen nemen door een professional! Uw handen en voeten krijgen het dagelijks hard te verduren en dat ziet u: velletjes rond nagels, ruwe handen, eelt op de voeten,… Wij verzorgen zowel de huid als uw nagels. Zo komt u steeds goed voor de dag! Niet alleen zullen uw handen en voeten er beter uitzien, ook zal u volledig ontspannen weer naar huis gaan.

Basismanicure of Pedicure 30 min 25,- EURO

Manicure + armmassage of Pedicure + Kuitmassage 40 min  30,- EURO

Spa Manicure of Spa Pedicure +/- 1u 50,- EURO

Lakken van de nagels + 7,50 EURO
Lakken van de nagels met Gellish + 20,- EURO
Verwijderen Gellish + 15,- EURO

Ontharingen met WAX

Een haar wordt met wax helemaal verwijderd. Na het waxen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Waxen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het waxen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Waxen Bovenlip/Neus/Oren 08,- EURO
Waxen Wangen/Kaaklijn/Kin 10,50 EURO
Waxen Wenkbrauwen 16,- EURO
Waxen Schouders/Onder- of Bovenarmen/Oksels 19,50 EURO
Waxen Billen 20,50 EURO
Waxen Onder-of Bovenbenen 26,00 EURO
Waxen Buik/Bikinilijn/Onder-of Bovenrug/ Volledige Armen 29,50 EURO
Waxen Borst 35,- EURO
Waxen Rug/Volledige Schaamstreek/Volledige benen 40,- EURO

Massages

Jezelf regelmatig en vooral op tijd laten masseren voorkomt een hoop klachten. Het houdt je spieren los en je doorbloeding optimaal, waardoor je beter in je vel zit. Gun jezelf een massage!

Massage rug- of buikzijde van het lichaam 30 min 30,- EURO
Duo Massage rug- of buikzijde van het lichaam 30 min 55,- EURO
Massage Volledig lichaam 60 min 55,- EURO
Duo Massage Volledig lichaam 60 min 100,- EURO
HotStone Massage  rug- of buikzijde van het lichaam 40 min 50,- EURO
Duo HotStone Massage  rug- of buikzijde van het lichaam 40 min 90,- EURO
Hotstone Massage Volledig lichaam 90 min 75,- EURO
Duo Hotstone Massage Volledig lichaam 90 min 120,- EURO

Wimperextentions

Bij wimperextensions worden losse wimpertjes aan je eigen wimpers gekleefd met sterke huidlijm. Zo krijg je een vollere, langere en eventueel ook meer gekrulde reeks wimpers.

De one by one techniek  90,- EURO/ Retouches kosten 50,- EURO

Volume Rus techniek 120,- EURO/Retouches kosten 60,- EURO

Wimperlifting Yumi Lashes met verf 100,- EURO

Permanente Make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid (i.e. de lederhuid) laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken, resulteert in een natuurlijke expressie op uw gelaat. De kleurintensiteit kan volledig naargelang de behoeftes en verlangens van de klante aangebracht worden.

Permanete make-up Ogen vanboven 200,- EURO/ Retouche 100,- EURO

Permanente Make-Up Vanonder 150,- EURO- Retouche 75,- EURO

Permanente Make-Up Boven & Onder 300,- EURO

 

Microblading Wenkbrauwen 300,- EURO