Blugirl

 

Blumarine Blugirl

Haar bijnaam vat haar perfect samen: de koningin van rozen, vanwege haar voorliefde voor deze magische en sensuele bloemen die het beeld van het Blumarine-label vertegenwoordigen en symbolisch het ideaal van vrouwelijkheid belichamen.

Anna Molinari’s wereld is er een van verleiding en charme, grote vitaliteit en een spontaan gevoel van plezier.

Slank gebouwd, mild gemanierd maar toch energiek, de blonde ontwerper in drie decennia van creativiteit heeft de modewereld veroverd.

Ze houdt van reizen en wordt omringd door moderne voorwerpen en antiek, maar ook door schilderkunst en muziek.

Mode is echter haar grootste passie. 
Ze heeft kleding gemaakt die als echte cult-items wordt beschouwd, zoals de t-shirts met logo in Swarovski-kristallen of de beroemde ‘Blu V’, het kleine vest in kasjmier met een nertskraag, gefotografeerd op de grootste Hollywood-sterren.

Stijl en beeld: 
Anna Molinari heeft Blumarine AD-campagnes toegewezen aan camerawizards zoals Helmut Newton en Albert Watson, waarmee ze topmodellen van het kaliber van Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen, Carla Bruni, Carré Otis en Monica Bellucci fotografeerde.

Voor Anna Molinari is mode een mix van sensaties en culturele invloeden, een terugkeer naar het verleden en een visie op de toekomst, voor een moderne, sexy en vrouwelijke vrouw.