Bleu Blanc Rouge

 

Bleu Blanc Rouge is een gedurfd merk met tijdloze collecties.

U vindt bij Bleu Blanc Rouge een echte knowhow gecombineerd met een onberispelijke kwaliteit, voor een authentieke, urban en brutale mode.

Cloakrooms zijn uitgewerkt en presenteren klassieke revisited en puntige stukken, die representatief zijn voor een elegantie (bijna nonchalant) voor de Fransen.

Met zijn 3 hoogwaardige merkkleding voor dames – JJ Garella, Bleu Blanc Rouge, Indies – is de Garella Group een mozaïek van talenten, stijlen, personages en identiteit.

Alle merken gecombineerd, de creaties zijn een subtiele mix van lichte en genereuze materialen die onberispelijke kwaliteit eisen. 
De motieven zijn bloemig, gedrukt en met flamboyante kleuren die herinneren aan de oorsprong van de groep.

Al deze merken worden gedistribueerd in 1.000 winkels met meerdere merken in Frankrijk en internationaal in een twintigtal landen en 21 eigen merkwinkels genaamd Garella Gallery.

De groep controleert en valideert de definitieve stof voordat deze wordt verzonden naar zijn onderaannemers.

Zodra de assembly terugkeert naar Frankrijk, wordt de site van creatie ter controle doorgegeven voordat deze naar de klanten wordt verzonden.

Makers kunnen dus door dit proces, kiezen hun grondstoffen en ga door met hun ideeën, en tegelijkertijd specificiteit en originaliteit van de stoffen.